3FM Serious Request

Dit is het meest aangevraagde nummer van The Lifeline tot nu toe

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is het meest aangevraagde nummer van The Lifeline tot nu toe

3FM Serious Request: The Lifeline draait in de basis natuurlijk om het aanvragen van plaatjes. En dat wordt ook massaal gedaan! Gisteren werd de top 3 van meest aangevraagde platen al bekend gemaakt. Vandaag is de samenstelling onveranderd, maar is er binnen de lijst wel een grote verschuiving...

1. Impossible - Nothing But Thieves

De mannen van Nothing But Thieves hadden met 'Impossible' al eerder de 3FM Megahit te pakken, maar nadat ze een speciale versie opnamen in de beroemde Abbey Road studio's in Londen samen met groot orkest ging het balletje pas echt rollen. Niet gek dus dat jullie massaal deze ballad en stadionknaller in één aanvragen. Met deze versie stijgen ze een plekje ten opzichte van gisteren en zijn ze tot nu toe officieel het meest aangevraagde nummer van 3FM Serious Request: The Lifeline!

2. Door De Wind - Miss Montreal

Misschien kende je dit nummer al ergens anders van. Het origineel kwam 31 jaar geleden namelijk al uit onder naam van Stef Bos. Tijdens het programma 'De Beste Zangers' maakte Miss Montreal haar eigen versie van dit nummer en dat valt duidelijk in de smaak, want met deze versie belandt Sanne Hans op de tweede plek van meest aangevraagde platen.

3. Jerusalema – Master KG

Gisteren op drie en nu nog steeds goed op koers om de bronzen plek binnen te slepen: Jerusalema van Master KG. Allerlei mensen laten hun danskunsten op dit nummer zien met de #JerusalemaChallenge Jij ook? Deel jouw dansmoves via de hashtag #TheLifeline en #SeriousRequest.

Heb jij nog geen plaat aangevraagd? Doe dat nu!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie