3FM Serious Request

EUT met halve bezetting op volle kracht tijdens The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. EUT met halve bezetting op volle kracht tijdens The Lifeline

Het ging niet zonder slag of stoot, maar gelukkig lukte het EUT om live te spelen tijdens The Lifeline. Waarom? Nou, omdat bijna de hele band overvallen werd door het coronavirus. Gelukkig wist tweevijfde van de band de studio heelhuids te bereiken en speelde het gelegenheidsduo een aantal nummers, check zie hieronder!

Soul Survivors Megan en David waren bang dat ze ook positief getest zouden worden op covid, maar kregen gelukkig goed nieuws te horen: "We dachten oprecht dat we twee uur naar Twente zouden rijden, positief getest zouden worden en dan weer naar huis moesten", zegt de toetsenist. "Iedereen heeft corona. het is echt verschrikkelijk, zo net voor kerst. Wij hebben elkaar maandag gezien en Tessa (de gitarist red.) geeft bandles en zij heeft het opgelopen van een van haar leerlingen. Ik mis ze; ik wil ze gewooon bij me hebben hier!", vult Megan aan.

Supplies

It's Love (But It's Not Mine)

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie