3FM Serious Request

Bied mee op gouden plaat, gesigneerde floortom en VIP tickets voor Chef'Special

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Bied mee op gouden plaat, gesigneerde floortom en VIP tickets voor Chef'Special

Chef'Special trad op tijdens de vierde dag van 3FM Serious Request 2023. Vlak voordat het hele plein stond te springen op 'Amigo' vertelde Joshua Nolet dat hij ook een veilingsitem mee had genomen: "Deze floortom gebruikte we op onze tour met Twenty One Pilots en heeft in Madison Square Garden gespeeld."

Twee items om op te bieden

Chef'Special nam niet maar één maar drie veilingitems mee naar het Glazen Huis. Jij kunt bieden op een gesigneerde floortom, die heel de wereld over is geweest én de eerste Gouden Plaat van 'Amigo' én twee VIP-tickets voor hun concert in de Ziggo dome.

Bied mee op Chef'Special-pakket

Ik wil al die items!

Kijk hier het optreden terug zodra het online staat

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie