3FM Serious Request

Ambassadeur van Het Vergeten Kind Wendy van Dijk kwam langs bij het Glazen Huis

foto: 3fm
  1. Nieuwschevron right
  2. Ambassadeur van Het Vergeten Kind Wendy van Dijk kwam langs bij het Glazen Huis

Het werk van Het Vergeten Kind ligt Wendy van Dijk dicht bij het hart, daarom is zij ook verbonden met de stichting als ambassadeur. Op dag 6 van 3FM Serious Request bracht de presentatrice een bezoekje aan de podiumstal naast het Glazen Huis.

Lichtpuntjes zijn ontzettend belangrijk

"Wat me vooral raakt in het moederhart is dat kinderen in de basis altijd vrolijk en gelukkig zijn. Als je dat uit een kind haalt, moet er wel heel veel gebeuren. En helaas gebeurt er teveel"

Check het hele gesprek met Wendy van Dijk hier:

Op retreat met Wendy van Dijk op Ibiza?

Wendy nam uiteraard ook een veilingitem mee om geld op te halen voor Het Vergeten Kind:

Ben jij toe aan een stukje ontspanning? Ga dan op all-inclusive retreat met niemand minder dan Wendy van Dijk (Exclusief vlucht). Verwacht een ontspannende week van yoga, wandelen en ontmoetingen met interessante sprekers op een prachtige locatie. Bied voor een vakantie vol comfort met Wendy en voor het vergeten kind!

Bied mee!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie