3FM Serious Request

Voicst doet een mini-huiskamerconcert

  1. Nieuwschevron right
  2. Voicst doet een mini-huiskamerconcert
Krap! Klein! Het huiskamerconcert van Voicst vraagt wel wat passen en meten, maar dat mag de pret niet drukken. De band weet overal een stampend en dampend optreden te verzorgen.
Voicst op 8 vierkante meter, dat is nou een knus concert. De band staat vanavond in de huiskamer van Laurens van der Aa in Moergestel.

1750 euro
Laurens, twee vrienden en "ons pap" sprokkelden wel 1750 euro bij elkaar om ervoor te zorgen dat Voicst naar Moergestel zou komen. En dan zijn ze ter plekke ook nog aan het collecteren. "Heel simpel, Voicst is gewoon een feestje, daarom wilden we ze per se hebben", aldus Laurens. "Het is super, te gek!"

Après ski
Het feest zit er dik in. De band is gekomen met hun akoestische gitaren én blazers. En die blazers zitten met z'n allen op een bankje gepropt. Wat het concert nog eens extra bijzonder maakt, is dat je bij rustige nummers de beats van de après skihut eronder kan horen. Da's nog eens uniek!

Breda
Moergestel ligt niet zo ver van Breda, dus de band is ook nog van plan om na het concert langs te komen op de Grote Markt.
Ster advertentie
Ster advertentie