3FM Serious Request

Louis van Gaal vraagt plaat aan voor 3FM Serious Request

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Louis van Gaal vraagt plaat aan voor 3FM Serious Request

Een wel hele bijzondere beller op de derde dag van 3FM Serious Request. Lex Uiting heeft zijn balboekje meegenomen naar het Glazen Huis en belt voor 3FM-dj Rob Janssen een mystery guest. De enige echte Louis van Gaal hangt aan de lijn, en levert ons een scoop over zijn carrière en natuurlijk vraagt hij ook een nummer aan voor een prachtig bedrag.

Louis flirt niet met België

Lex Uiting zou natuurlijk niet voor Boulevard werken als hij niet ook nog even scoop uit van Gaal los krijgt. "België heeft u al een beetje mee geflirt als nieuwe bondscoach, maar zijn er ook al gesprekken met Portugal?" vraagt Lex. "Ik flirt niet met België," antwoord van Gaal, "er werden vragen gesteld over België en dan hoor ik natuurlijk antwoord te geven."

En Portugal dan? "Portugal flirt ik ook niet mee, ik ben met pensioen," zegt van Gaal. "Maar het zou toch een mooie laatste gimmick zijn?" vraagt Uiting. "Als zij mij bellen ga ik luisteren, meer kan ik niet zeggen."

Bekijk het hele gesprek om erachter te komen hoeveel dat nummer van Hazes opleverde

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie