3FM Serious Request

22 december: 3FM Serious Talent festival voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. 22 december: 3FM Serious Talent festival voor 3FM Serious Request

Ook dit jaar kon een 3FM Serious Talent Avond niet uitblijven. Deze keer werd de benefietavond gehouden in de Muziekgieterij, Maastricht. Wij gingen langs om de sfeer te proeven!

(Fotograaf: Jean-Pierre Geusens)

Het 3FM Serious Talent festival is een jaarlijks terugkomend fenomeen. Een avond lang laten 3FM Serious Talent acts hun kwaliteiten zien. En dat is nog niet alles; de opbrengst van de avond wordt ook nog eens gedoneerd aan 3FM Serious Request!

Bakken vol talent

De aftrap van de avond werd verzorgd door Eleonor Coco. In een ietwat frisse hal zong ze de bezoekers van de avond toe, zittend op het kleine podium. Normaal wordt de blauwharige zangeres vergezeld door haar band, maar deze avond gaf ze een akoestisch optreden. Ondanks de uitgeklede versies van haar nummers bleef het geheel goed staan!

Ook Amber Gomaa was van de partij, zij speelde met haar band op het grote podium. De zangeres is normaalgesproken achtergrondzangeres bij Jett Rebel, maar tegenwoordig is ze ook hard aan het werk om haar eigen carrière op de rit te zetten! De link tussen Jett Rebel en Amber Gomaa was al snel gelegd, omdat haar muziek enigszins doet denken aan Jett Rebel. Amber Gomaa en haar band swingden vanaf moment één en ze wisten het publiek goed mee te krijgen.

Afsluiter van de avond

Na The Cool Quest, Jack and The Weatherman en vele andere talenten was het tijd voor de afsluitende act van de avond. Deze keer hadden The Brahms de eer om de avond af te sluiten. De mannen gaven alles om het Maastrichtse publiek te vermaken. Het tempo werd er flink ingehouden met hun songs. Een van de gitaristen speelde zelfs zo intensief dat zijn vingers er van open gingen! Met een enigszins bebloede gitaar speelde de gitarist met zijn band vrolijk verder. The Brahms sloten de avond af met oud-megahit 'Golden', waar vrolijk op mee werd gezongen door het publiek!

Na het slotakkoord is het tijd om naar huis te gaan. Het was weer een geslaagde editie van het 3FM Serious Talent Festival. Er is gedanst, gelachen en bovenal veel geld opgehaald voor 3FM Serious Request. See you next year!

(Fotograaf: Jean-Pierre Geusens)
Ster advertentie
Ster advertentie