3FM Serious Request

Veiling voor 3FM Serious Request is open: bied om DI-RECT op je bruiloft te hebben

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling voor 3FM Serious Request is open: bied om DI-RECT op je bruiloft te hebben

Zeg je 3FM Serious Request, dan zeg je veiling! Zojuist is tijdens de middagshow Barend & Benner de officiële veiling geopend. Check het aanbod, en steun Het Vergeten Kind.

DI-RECT op je bruiloft

De veiling staat vol met leuke producten en ervaringen. Het meest unieke item tot nu toe? Je kan bieden om DI-RECT op je bruiloft te krijgen. Spike, Jamie, Bas en Marcel komen natuurlijk een biertje drinken, maar ze komen vooral de hele tent plat spelen. Is dat niet leuk?

Jamie: "De hoogste bieder moet in het huwelijksbootje stappen. Want wij komen niet als dj, maar als volledige band voor jullie spelen. Dit is echt heel erg uniek."

Via 3fm.nl/veiling kan je alles vinden. Alle opbrengsten gaan natuurlijk naar Het Vergeten KInd.

Ga naar de veiling

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie