3FM Serious Request

Hier volg je 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Hier volg je 3FM Serious Request: Lifeline

3FM Serious Request: Lifeline gaat bijna van start! En je kunt natuurlijk wachten tot de dj's langskomen in jouw stad of dorp, maar ze zijn op nog veel meer verschillende manieren te volgen. Dag én nacht.

Het startschot van SR18

Dinsdag 18 december gaat de eerste editie van 3FM Serious Request: Lifeline officieel van start. Dit jaar lopen er drie dj-teams door het hele land. Het eerste team, dat bestaat uit Sander en Eva, bijt het spits af om 21:00 uur op Vlieland. Gevolgd door team 2, bestaande uit Rob en Jorien, om 03:00 uur in Weert en ten slotte team 3, Mark+Ramon, dat om 09:00 uur in Hengelo start.

Televisie

NPO 3 zendt elke dag een live-update uit rond 22:30 uur, met een herhaling op NPO1. NPO1 geeft iedere dag 3 live updates en de Lifeline is daarbij 24 uur per dag te volgen op NPO 3 Extra. De eindshow kun je op maandag 24 december meekijken vanaf 19:25 uur op NPO 3, live vanuit TivoliVredenburg.

Kanalen voor NPO 3 Extra

Ziggo Kanaal 128
KPN Kanaal 28

Online

Ook online kun je 3FM volop volgen de komende week! We maken stories op Instagram en Facebook en natuurlijk vind je op Instagram, Twitter en Facebook alle highlights, mooie momenten en toffe foto's. Op de website kun je 24 uur per dag de uitzending volgen met live beelden via de webcam. Niets missen? Blijf op de hoogte van 3FM Serious Request: Lifeline op 3FM.nl en alle onderstaande social kanalen:

Facebook - 3FM
Instagram - @npo3fm
Twitter - @3fm

Let op: al onze updates komen dus op de 3FM socials, niet meer op de oude kanalen van 3FM Serious Request.

Radio

3FM Serious Request hoor je uiteraard de hele week live op de radio. Zoek de juiste etherfrequentie voor jouw woonplaats en luisteren maar!

In TivoliVredenburg

Dit jaar is niet het Glazen Huis, maar TivoliVredenburg onze headquarters. Iedere avond is daar een tof evenement waar jij bij kunt zijn! Denk bijvoorbeeld aan een intiem concert van SYML, Frank's Feestje, een Hollandse avond en ga zo maar door. Kijk voor meer informatie in het evenement op Facebook of op 3fm.nl/shows.

Ga naar het evenement

Last but not least...

Zet je in voor de 3 goede doelen van 3FM Serious Request: Lifeline!

>> Vraag een plaat aan
>> Doneer direct aan (een van) de 3 doelen
>> Kom zelf in actie voor 3FM SR18: Lifeline

Ster advertentie
Ster advertentie