3FM Serious Request

Ik wil langskomen bij 3FM SR18: Lifeline, hoe doe ik dat?

foto: Kamiel Scholten
  1. Nieuwschevron right
  2. Ik wil langskomen bij 3FM SR18: Lifeline, hoe doe ik dat?

3FM Serious Request: Lifeline vindt plaats in héél Nederland, met TivoliVredenburg in Utrecht als begin- en eindpunt. Als je langs wilt komen is er dus een flink pakket aan opties! Hieronder vind je een overzicht.

Langskomen in Utrecht

Hoe kom ik daar?

TivoliVredenburg ligt pal naast station Utrecht Centraal, dus we raden je ten zeerste aan om met het openbaar vervoer te komen! Er zijn parkeergarages in hartje Utrecht (Hoog Catharijne is het dichtst bij), maar houd rekening met flinke kerstdrukte.

Gedetailleerde informatie over parkeergarages, fietsenstallingen, looproutes en buslijnen vind je hier.

Wat is er te doen?

In TivoliVredenburg worden de hele week door toffe evenementen georganiseerd waar jij bij kunt zijn. Geniet van een gezamenlijke voorleessessie van De Jeugd van Tegenwoordig en Carry Slee (dit kan alleen maar fantastisch worden), dans de sokken uit je schoenen op Franks Feestje, of kom langs bij de 3FM SR18: Lifeline eindshow met De Staat, HAEVN, Blaudzun, Rondé en EUT!

Op 3FM.nl/show vind je het volledige overzicht, met ook de show van SYML, de Langs De Lifeline-voetbalavond, de Mapathon én de 3FM Demomiddag voor beginnende artiesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook kun je natuurlijk komen kijken bij de 3FM studio. Die staat ook gewoon in TivoliVredenburg en daar is 24/7 een dj aanwezig die de Lifeline-teams een handje helpt met de uitzending: Wijnand, Angelique, Herman, Frank, Olivier...

Cheque inleveren in Utrecht

Dit kan natuurlijk ook! Direct naast TivoliVredenburg staat de Hangout, de plek waar jij (solo, of samen met je clubje actievoerders) op de foto kunt met je actiecheque. Daarnaast kun je daar ook even bijkomen van al je actie-inspanningen.

Onder leiding van 3FM-dj Herman Hofman kan er af en toe ineens een feestje ontstaan én kun je 'live' meelopen met de Lifeline-teams: er staan twee loopbanden voor een scherm met de livestream. Als jij meeloopt op de loopband, kun je jezelf laten sponsoren en daarmee dus ook geld ophalen voor 3FM Serious Request: Lifeline!

Langskomen bij de Lifeline

Daadwerkelijk kilometers meelopen met de Lifeline is niet toegestaan, maar wat wél kan is naar een van de meeting points komen! Op elke Lifeline-route zijn er een aantal plaatsen waarop de dj's even stilstaan en de tijd nemen voor jouw actie. Hét moment om een cheque te overhandigen.

Hier vind je de meeting points en tijden voor team Sander + Eva, team Jorien + Rob en team Mark + Rámon.

Ster advertentie
Ster advertentie