3FM Serious Request

Coen een bammetje naar binnen gewerkt?

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen een bammetje naar binnen gewerkt?
Dag drie. Dolle boel in het huis. "Laat je horen Breda!', horen we de DJ's zo nu en dan roepen. En terecht, want er zijn heel wat mensen deze zondag erop uit getrokken.
Hoempapa
Duwen, trekken, douwen. Dat zijn toch wel de woorden die in je opkomen als het gaat om deze zondagmiddag. De zondag voor kerst zijn alle winkels in Breda open, en het winkelende publiek is toch wel een beetje nieuwsgierig.

Wat voor shirtje heeft Giel vandaag aan? Heeft Coen niet stiekem een bammetje naar binnen gewerkt? En Paul... Hé, waar is Paul eigenlijk gebleven? Gister had hij nog koppijn van z'n lege maag, maar vanmiddag was hij weer net zo energiek als anders.

Acties?
Waar gisteren nog volop kleine acties aan de gang waren, vallen die nu in het niet. Alleen een carnavals- en een fietsersoptocht vallen nog op. En een blaasband heeft gespeeld: ze gingen van Eindhoven naar Breda en haalden zo 800 euro op!

Lange, lange rij
Er staan wel ontzettend veel mensen op de Grote Markt, het staat echt he-le-maal vol. Bij een tussentijdse check bleken er vanmiddag zeker 96 mensen in de rij voor de brievenbus te staan, gewoon te wachten om te doneren! Grote en kleine bedragen, alles is welkom. Eén jongetje had er 5 euro uit z'n eigen portemonnee voor over.

Desillusie
En natuurlijk Winnie. Het vriendinnetje van Alfred J. Kwak waggelde nog lekker bij Annemieke door het beeld. Een goede reclame voor haar 'free hugs for money-actie'! Wat een desillusie: Winnie blijkt een kerel. En een chagerijnige ook...






Ster advertentie
Ster advertentie