3FM Serious Request

Glazen Huis-legende Lot keert terug tijdens 3FM Serious Request 2022

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Glazen Huis-legende Lot keert terug tijdens 3FM Serious Request 2022

Tijdens 3FM Serious Request 2015 kwam Lot elke dag geld brengen bij de brievenbus. Met haar schattige stem stal ze het hart van o.a. Domien Verschuuren (en de rest van Nederland). Inmiddels is Lot 12 jaar en belt ze als verrassing in op de laatste dag van deze editie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik kom je wakker maken"

Lot begint het gesprek met de legendarische woorden: "Goeiemiddag, ik kom je wakker maken." Rob herkent het direct. "Je klinkt ook nog steeds als in 2015, wat leuk." Lot is inmiddels 12 jaar oud en wordt zo nu en dan nog herkent aan dat moment. Alles gaat gelukkig heel goed met haar.

Rob pakt de kans dat hij Lot nu aan de lijn heeft om een berichtje voor hem in te spreken. Op 9 januari begint hij weer met Rob & Wijnand en de Ochtendshow en wil haar stem hiervoor gebruiken. Vanaf die dag hoor je dan ook de lieve stem van Lot: "Goeiemorgen Rob en Wijnand, ik kom jullie wakker maken."

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie