3FM Serious Request

Kinderen van Wijnand komen een sapje brengen in het Glazen Huis

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Kinderen van Wijnand komen een sapje brengen in het Glazen Huis

Het is al de vijfde dag de de dj's in het Glazen Huis hun gezin, familie en vrienden moeten missen omdat ze opgesloten zitten voor 3FM Serious Request. Maar Wijnand heeft deze ochtend geluk! De sapjes worden door niemand minder dan zijn eigen kinderen en verloofde gebracht. "Nu kan ik er weer tegenaan!"

Tijdens 3FM Serious Request mogen de radio-dj's niet eten en geen telefoons gebruiken. Hoe fijn is het dan als je eigen kinderen en verloofde die je al dagen niet hebt kunnen spreken jou een sapje komen brengen? Bekijk de video van dit bijzondere moment hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie