3FM Serious Request

TikTok-docent Meneer Khalil: "Voor elke euro die gedoneerd wordt gebruik ik mijn hand een minuut niet"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. TikTok-docent Meneer Khalil: "Voor elke euro die gedoneerd wordt gebruik ik mijn hand een minuut niet"

Je kunt hem kennen van zijn viral video's, meester 'meneer Khalil' is een regelrechte hit op TikTok en Instagram. Haitam Khalil maakt mensen online niet alleen enthousiast over het leraarschap, ook zet hij zich in voor 3FM Serious Request. Zo haalde hij samen met zijn klas al ruim €10.000 op.

Leerling met vader die ALS heeft

Sinds kort heeft een van de leerlingen van Haitam, Daniek, haar vader de diagnose ALS gekregen. Zijn leerlingen zetten zich al massaal in om geld in te zamen voor Stichting ALS Nederland. "Dan kan ik als docent niet stilzitten," zegt Haitam. Daarom startte hij ook een actie voor 3FM Serious Request.

Bekijk het interview hieronder.

Steun de actie van Khalil

Je kunt de actie van meneer Khalil en zijn klas nog steeds steunen! Haitam stond met een mitella voor het Glazen Huis. Niet omdat hij zijn arm had bezeerd, maar voor het goede doel. Voor elke euro die wordt opgehaald gaat hij zijn dominante hand een minuut langer niet gebruik. "Door te voelen hoe het is om belangrijke ledematen, waar je je hele leven op vertrouwt, niet meer te kunnen gebruiken kan ik mij een heel klein beetje inleven in ALS."

Steun de actie van meneer Khalil hier

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie