3FM Serious Request

Masterclass So You Think Can Dance geveild

  1. Nieuwschevron right
  2. Masterclass So You Think Can Dance geveild
Donderdag werd een masterclass van So You Think You Can Dance-choreograaf Roy Julen geveild en dat hebben we geweten! De opbrengst: 900 euro en twintig nieuwe danstalentenVoor negentien meiden en één jongen was het vrijdagavond zover: een masterclass lyrical hiphop van So You Think You Can Dance-choreograaf Roy Julen!

De twintig gelukkige deelnemers hadden op de veiling van de masterclass zoveel geboden dat zij de eer hadden om de dansles te volgen: 900 euro was de opbrengst.

So You Think You Can Dance?
In de New Dance Studio's in Amsterdam kregen de winnaars, allemaal tussen de 13 en 18 jaar, twee uurtjes les van niemand minder dan Roy. En om hem te helpen waren ook Ivan, de winnaar van So You Think You Can Dance, én Annemiek, Timor en Gianinni van de partij.

Roy gaf de les en Ivan, Timor, Annemiek en Gianinni gaven allemaal wat persoonlijke uitleg over de pasjes.

Zenuwen
Zoveel bekende gezichten zorgde vooral in het begin voor zenuwen, de deelnemers in hun hippe sportoutfitjes kregen het bijna niet voor elkaar om mee te tellen met het ritme dat Roy aangaf. Maar tegen het eind van de les waren de zenuwen weg en stond iedereen dapper mee te gillen.

Aan het eind waren de deelnemers bijna volleerd danser en héél behendig in de lyrical hiphop. "We hadden ook wel een moeilijker dansje kunnen doen", zeiden ze.

Handtekeningen
De dansers in spé waren allemaal fans van het programma en van de dansers, dus werd er ook volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om foto's te maken en handtekeningen te vragen. Kortom; ze hadden de avond van hun leven én tegelijkertijd wereldwijd vluchtelingen geholpen.


Ster advertentie
Ster advertentie