3FM Serious Request

Dit was de tweede dag van 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de tweede dag van 3FM Serious Request 2022

De tweede dag van 3FM Serious Request 2022 zit erop én de eerste tussenstand is binnen! We begonnen de ochtend met prachtige optredens van The Jordan en Blanks, vervolgens kwam Rob Janssen's grootste idool André van Duin op visite, Jaydon maakte bekend hoeveel geld hij met zijn kaartenactie heeft opgehaald, nachtgast Klaas van Kruistum hielp de dj's de nacht door én Jungle by Night speelde live een nieuwe single. Check alle hoogtepunten hieronder!

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Rob's grootste idool André van Duin op visite

'NEEE! Het is André van Duin!' Rob's grootste idool stapt het Glazen Huis binnen. Met trillende handjes zet Rob André op de stoel aan de DJ tafel. Rob wilde als tienjarig jochie maar één ding worden later; André van Duin. En daar zitten ze hoor, naast elkaar in het Glazen Huis.

Andy van der Meijde in the house!

Andy van der Meijde chillt hem lekker met Barend in het Glazen Huis en kwam met een geweldig idee om geld te doneren aan stichting Het Vergeten Kind. Andy beheert het YouTube kanaal 'Bij Andy in de Auto' en de gehele opbrengst van de maand december gaat naar stichting Het Vergeten Kind. Dusss hup naar dat YouTube kanaal en streamen die handel!

Ondertussen is Mark bang dat die van een houten balk in Amerika afvalt... Mark, rustig! Je bent gewoon in Amersfoort bij het Glazen Huis. Doe die VR bril maar ff af.

Nellie Benner reist door Nederland heen!

Nellie is op bezoek bij een zorgboerderij in Wapse. Wandelend loopt Nellie mee met de zorgboerderij die een eigen georganiseerde vierdaagse lopen. En het is niet zomaar een wandeling, want naast het lopen pikken ze ook afval langs de weg! De teller loopt alsmaar door dus ze hebben het streefbedrag aangepast naar 1500 euro! Zet hem op kanjers!

Tijd voor een sappie

"Een vleugje gras waar net een koe overheen heeft gescheten!" Het is weer sapjes tijd hoor. Even de vitamientjes aanvullen met wat vloeibaar groen spul. Tja niet elk sapje is even lekker natuurlijk, maar ook dat hoort erbij.

Jungle By Night!

De gasten van Jungle By Night waren te gast in het Glazen Huis. Dit jaar bestaan ze 13 jaar en afgelopen week hebben ze een nieuwe plaat gemaakt. Dit nieuwe nummer is nog niet uit, maaar bij 3FM hoor je natuurlijk altijd de nieuwste muziek! Jungle By Night speelde hun nieuwste 'In De Steek'.

TUSSENSTAND!

Ja hoor, de allereerste tussenstand is bekend! €403.112,- is er al opgehaald voor 3FM Serious Request voor Het Vergeten Kind. Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie!

Met jouw hulp overladen we de 100.000 vergeten kinderen in Nederland met positieve aandacht waardoor ze zich veilig voelen, sterker in het leven staan en beter met de problemen thuis kunnen omgaan. Laten we licht brengen in het leven van een vergeten kind! Nog 5 dagen op de teller, let's go!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie