3FM Serious Request

Lucas & Steve laten heel Nijmegen dansen én veilen award voor Stichting ALS Nederland

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas & Steve laten heel Nijmegen dansen én veilen award voor Stichting ALS Nederland

Ook Lucas & Steve brachten een bezoekje aan het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Ze kregen het volledige plein bij het Glazen Huis aan het dansen met een explosieve set én brachten nog een veilingitem mee.

Speciaal voor de kerstperiode maakten ze van 'Last Christmas' van Wham! een dikke banger, die dan ook loeihard door de speakers op de Nijmeegse markt knalde.

De award van Lucas & Steve aan jouw muur

Lucas & Steve hebben al een hoop hits opgestapeld en dat leverde al miljarden streams op. YouTuber Kalvijn overhandigde het duo een award voor het behalen van een miljard streams op Spotify en Apple Music. Een ongelofelijk indrukwekkende prijs, maar Lucas & Steve doen er met plezier afstand van. Tenminste, als je er wat geld voor over hebt.

De award kan aan jouw muur hangen als je meebiedt op 3fm.nl/veiling.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie