3FM Serious Request

Chopper Coen boven Plein!

  1. Nieuwschevron right
  2. Chopper Coen boven Plein!
Uw vliegende verslaggever Coen Swijnenberg doet verslag vanuit de lucht. Om 15:15 kwam hij zelfs over 't Plein heenvliegen in zijn helikopter!UPDATE: Alle medewerkers van het Glazen Huis renden naar buiten voor een blik op de chopper van Coen. Wie zijn ogen goed dichtkneep, zag dat hij vriendelijk zwaaide. Welkom terug, Coen!

Gezelschap
Drie DJ's bleven eenzaam achter in hun aquarium. Zij moeten nog even geduld hebben alvorens hun collega, met zijn onafscheidelijke emmer water, zijn entree maakt in het Glazen Huis. Eerst maar eens een geschikte plek vinden om te landen..De Koninklijke Marine was zo vriendelijk om Coen een lift aan te bieden vanuit Maastricht. Nu klinkt Marine als iets wat over water moet plaatsvinden, maar niets is minder waar.

Ter Land Ter Zee en in de Lucht
Coen had al aangegeven dat hij graag het rijtje ter land, ter zee en in de lucht compleet wilde maken op zijn lijstje en de Marine gaf daar graag gehoor aan. Er werd een LINX helicopter uit de hangar getrokken en Chopper Coen koos het luchtruim.

Zo rond 15:15 uur moet Coen ongeveer boven 't Plein aankomen. Landen wordt nog een opgave, dus het zal daarna nog wel even duren voor hij hier aankomt. De landing vindt plaats in Scheveningen en dan als de weideweerga naar Den Haag.

Ster advertentie
Ster advertentie