3FM Serious Request

WIES bracht niet alleen een optreden maar ook een cheque naar het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES bracht niet alleen een optreden maar ook een cheque naar het Glazen Huis

Op dag vijf van 3FM Serious Request kwam WIES op bezoek. Naast een spetterend optreden met een gloednieuw nummer in de stal naast het Glazen Huis bracht de band ook een cheque mee naar het Glazen Huis. De hele dag hadden ze zelfgemaakte kerstballen staan verkopen in Amersfoort en dat leverde al een mooie €540,- op. Wil jij ook zo'n bal en het optreden zien? Scrol dan snel naar beneden.

Koop een Kerstbal voor Serious Request

Ik wil ook een WIES kerstbal

Vind het optreden van WIES hier

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie