3FM Serious Request

Jessie Maya in het Glazen Huis: “Ik heb niet echt het gevoel dat ik kind ben geweest”

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Jessie Maya in het Glazen Huis: “Ik heb niet echt het gevoel dat ik kind ben geweest”

Online content creator Jessie Maya staat bekend om haar glamourous make-uplooks en vlijmscherpe eyeliner. Op de dinsdagochtend van 3FM Serious Request komt ze langs in het Glazen Huis om een uniek item te veilen, en om te vertellen over haar persoonlijke connectie met het doel van dit jaar, Stichting Het Vergeten Kind.

YouTuber Jessie Maya in het Glazen Huis

Op haar YouTubekanaal geeft Jessie Maya miljoenen fans een kijkje in haar leven én onmisbare make-uptips, en sinds dit jaar heeft ze ook haar eigen make-uplijn Cursed Cosmetics. Kortom: het gaat lekker met Jessie!

Bij haar bezoek aan het Glazen Huis in Amersfoort vertelt Jessie echter aan 3FM-dj Sophie Hijlkema dat ze ook moeilijke tijden heeft gekend, ook als kind. Ze noemt haar jeugd “best wel heftig. Ik heb niet echt het gevoel dat ik echt kind ben geweest, alleen heel vroeger. Er was eigenlijk altijd wel turbulentie thuis.”

Positieve jeugdherinneringen

Daarom kan Jessie zich ook goed vinden in de missie van Stichting Het Vergeten Kind, waar het tijdens 3FM Serious Request 2022 allemaal om draait: “Ik heb wel leuke dingen gehad, positieve dingen, uitjes en dingetjes. Ik weet hoe ik daarop terugkijk en denk van: het was zo leuk, die herinneringen, dat we naar Disneyland gingen of iets in die richting. Het is zo mooi dat dit goede doel die momentjes maakt voor kinderen, dat is zo belangrijk voor je opvoeding.”

Verzin een naam voor een product van Jessie Maya’s make-uplijn

Jessie draagt daarom graag iets bij aan 3FM Serious Request dit jaar, en dit item is werkelijk uniek: als je de veiling wint, mag je namelijk een naam bedenken voor een product van Cursed Cosmetics.

Het product gaat volgend jaar uitgebracht worden, en hoe het gaat heten, dat mag jij dus bedenken: “Het mag je achternaam zijn, of je voornaam, of de naam van je hond”, aldus Jessie: jij bent de baas!

Bied op het veilingitem van Jessie Maya!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie