3FM Serious Request

Wijnand in Congo

  1. Nieuwschevron right
  2. Wijnand in Congo

Ook in Congo woedt er een oorlog, waardoor kinderen niet verder kunnen met hun leven en ontwikkeling. Wijnand reisde naar Congo om daar voor 3FM Serious Request 2015 reportages te maken van de situatie en de mogelijke oplossingen.

Waar gevochten wordt zijn meer slachtoffers dan alleen de strijdende krachten. Kinderen en jongeren worden al snel de dupe van de conflicten, want door de verslechterde leefomstandigheden staat hun ontwikkeling stil. 3FM zet zich dit jaar in voor de kinderen en jongeren in conflictgebieden en wil hen daar een toekomst bieden.

Kom in actie voor 3FM Serious Request 2015

Wijnand in Congo

Samen met het Rode Kruis reist Wijnand Speelman eind november door Congo en maakt daar reportages om zo te laten horen en zien wat het Rode Kruis kan doen om jongeren daar door te kunnen laten gaan met hun leven.

De reportages moeten nog gemonteerd worden, maar via Whatsapp en Facebook kan hij 's avonds al van zich afpraten en schrijven wat hij die dag heeft meegemaakt. Die posts zetten we nu al voor je op een rij:

Dag 3 van mijn trip naar Congo, daar kan nu al geen andere reis tegenop. Een prachtig land met bergen mooier dan de...

Posted by Wijnand on woensdag 18 november 2015

Exosee: de kleine President

Exosee: 'Le Petit President'5 jaar geleden, op een doordeweekse dag rende hij naar binnen omdat het begon te regenen....

Posted by Wijnand on zaterdag 21 november 2015


Door in actie te komen, klein of groot, kan je een bijdrage leveren aan 3FM Serious Request en zo helpen om kinderen een toekomst te bieden.

Kom in actie voor 3FM Serious Request 2015

Ster advertentie
Ster advertentie