3FM Serious Request

Hoe was het in Nijmegen bij Timur?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe was het in Nijmegen bij Timur?
De Timur Tour heeft zijn einddoel in de keizerstad Nijmegen gehaald. In het Hunnerpark wil de DJ een Sleep-Inn creëren, zodat hij niet alleen in het park hoeft te slapen. Gezelligheid! Ben je even wezen kijken met een klein drankje? Laat ons dan even weten hoe het was!
Zo'n opsteker kan Timur wel gebruiken na het jammerlijke missen van de deadline gisteren. Door een hoop pech bereikte het nét niet op tijd de Rode Kruis-post in Bremen.
>> Lees hier meer over Timur's reis van het Deense Odense naar Bremen in Duitsland

Wat onder andere tegenzat is het verliezen van de wielen van zijn kinderwagen. Zo'n ding rijdt een stuk minder soepel dan.

Wat was het geval?
Timur kreeg een lift van de Arnhemse Dave, maar Dave nam de 'wheels' van Timur per ongeluk mee naar Arnhem.

Redder in nood - I
Maar toen was daar ineens Aart! Deze vrachtwagenchauffeur reed via Arnhem naar de 'Raststätte' in Bremen om de wielen bij Timur terug te bezorgen.

Redder in nood - II
Maandagmorgen stopte ook ineens een auto uit Emsland voor Timur's neus. Jan Joost stapte uit en legde uit dat hij hoorde hoe Timur op een haar na zijn doel miste.

Hij vond dit zó sneu en wil zó graag dat Timur zoveel mogelijk geld binnenhaalt, dat hij in de auto stapte, naar Bremen reed en de DJ een lift naar de grens aanbood.

Nijmegen
De grens met Nederland, welteverstaan. Timur is natuurlijk onderweg van het Glazen Huis in Zweden naar dat in België, maar maandagavond overnacht Timur even een nachtje op vaderlandse bodem.

In het Nijmeegse Hunnerpark staat een Rode Kruis-tent klaar waarin Timur en kunstmatig intelligente 'baby' Maya de nacht doorbrengen.

>> En ze zijn opzoek naar medekampeerders!! Pak je tent, slaapzak, tandenborstel en schone onderbroek en houd Timur gezelschap! <<

Niet te vroeg juichen
Het lijkt Timur dus eindelijk eens mee te zitten. Maar laten we niet te vroeg juichen!

Vanaf de grens is het nog maar een steenworp afstand naar Nijmegen. "Timur", zei Giel, "ik vind wel dat je gewoon het laatste gedeelte, vierdaagsetechnisch gezien, moet lopen."

Dat vond Timur echt een te zware opgave, met zware rugzak en kinderwagen. Vandaar dat hij dankbaar de lift die Sjoerd hem aanbood aannam. Inmiddels is hij veilig aangekomen in Nijmegen en is het afwachten of hij slaapgezelschap krijgt.

Sponsor Timur

>> Zie hier hoe je Timur kunt sponsoren


Ster advertentie
Ster advertentie