3FM Serious Request

Alle 3FM Serious Request 2017 highlights op een rij

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Alle 3FM Serious Request 2017 highlights op een rij

In de week van het Glazen Huis gebeurt er zo ontzettend veel dat het heel makkelijk is om dingen te missen. Als handig geheugensteuntje hebben we daarom deze pagina in het leven geroepen: één grote bak vol videos, foto's en highlights! Pak er een drankje bij en geniet hier van 3FM Serious Request in vogelvlucht.

Zondag 24 december

De laatste dag van 3FM Serious Request is een feit! Hieronder check je wat er allemaal gebeurde in de uren die leidden naar het het grote moment...

En natuurlijk het fantastische eindbedrag van €5.026.144,-

Wat er vandaag nog meer gebeurde zie je hieronder.

En ook heel fijn: een toffe recap van alles wat er deze week tijdens Franks Feestje gebeurd is. KNALLEN!

Check hier alle foto's van de zondag!

Zaterdag 23 december

Het begint nu allemaal heel erg hard te gaan. Rapper Sjors, Julian Jordan, Kraantje Pappie, een supermooie bruiloft, de schoenen van een minster en nog veel en veel meer. Het geld begint nu ook binnen te lopen, vandaag tikt de teller 3.408.661 euro aan!

En de nacht? Daar maakte Kraantje Pappie één groot pompend feestje van!

Check hier alle foto's van de zaterdag.
Check hier alle hoogtepunten van de dag en nacht.

Vrijdag 22 december

Er gebeurt teveel om op te noemen. We beginnen de dag met K3, in de middag staat het Marktplein vol met YouTube-grootheden, Nikkie Tutorials komt langs in het Glazen Huis en als klap op de vuurpijl staat de teller nu al op €2.524.842!

De Youtube-middag was een goede voor de sfeer op het plein: honderden mensen kwamen langs om hun favoriete Youtuber even te kunnen spreken en knuffelen.

En de nacht met Mr. Love!

Check hier alle foto's van de vrijdag.
En natuurlijk de dag-recap en samenvatting van Robert ten Brinks avonturen in de nacht.

Donderdag 21 december

De sfeer op het Marktplein blijft maar stijgen! Net als de tussenstand, waar vandaag 527.984 klinkende munten bij worden opgeteld tot een totaal van €1.701.198. Alsof dat nog niet genoeg is wordt Domien blond. Blond? Ja, op initiatief van Jan Kooijman en een flinke bak geld laat hij zijn bruine manen blonderen.

Verder gaf Broederliefde een spetterend optreden, verrasten Rico en Sticks de DJ's met een optreden vanaf het dak van het Glazen Huis. Wat er verder nog gebeurde zie je in deze compilatie:

En natuurlijk was er ook nog een nacht. Die was ook leuk.

Hier vind je alle foto's van dag 4.
De highlights van de dag en de nacht met Jan Kooijman.

Woensdag 20 december

Alleen maar pieken in Apeldoorn! Het was weer genieten met de kindermiddag, De Jeugd van Tegenwoordig, de terugkeer van Veiling TV, Jandino Asporaat en een huilende Sander (?!). En dan ook nog eens de dag afsluiten met een Noordkaap Challenge-eindstand van €178.579 en een tussenstand van €1.173.214.

De dagrecap zie je hieronder.

Ook op het plein zat de sfeer er lekker in. We hebben geteld: er zijn zo'n 500 kinderdromen uitgekomen. Wat 1 Nijntje al niet teweeg kan brengen ;)

En 's nachts? 's Nachts zat het met Marieke Elsinga helemaal goed!

Alle foto's van dag 3 checken? Dat kan hierrr.
En het uitgebreide nachtverslag met Marieke vind je hier.

Dinsdag 19 december

De eerste echte volle dag in het Glazen Huis is een feit! Van de sportmiddag tot een tokkelbaan over het plein. Van volledig uit je plaat met Charly Lownoise en Mental Theo tot de allereerste magische tussenstand van maar liefst €917.663!

Wil je ook zien wat er op het plein gebeurde? Check 't hieronder!

's Nachts was het aan André Hazes om onze dj's wakker te houden en dat lukte hem zonder moeite. Wat een feestje was het!

Check hier André's nachtelijke avonturen in wat meer detail.
Check hier alle foto's van dag en nacht 2.

Wat je ook niet wilt missen: de 100 meest aangevraagde nummers tijdens 3FM Serious Request!

Maandag 18 december

Het Glazen Huis is glaziger dan ooit! Hij heeft een grondige make-over gekregen, compleet met een tweede verdieping, dak en superdeluxe draaischijf waarop de gasten 'gepresenteerd' worden. Hieronder check je de onthulling van het huis en de entree van de 3 dj's!

De eerste slaapgast was Kim Feenstra. Zij voerde maffe opdrachten uit in ruil voor donaties en hielp de dj's door hun eerste slapeloze shifts heen!

Check hier Kims nachtelijke avonturen in wat meer detail.
Check hier alle foto's van dag en nacht 1.

Ster advertentie
Ster advertentie