3FM Serious Request

Audiohighlights maandag 22 december

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights maandag 22 december
Najib Amhali werkte inspirerend voor de DJ's, want de nacht en ochtend leverden heerlijke radio op. Lag je te slapen? Echt? Nou, luister het hier dan nog maar eens terug.
Giel Fuckt Radio 1
Ieder jaar is er wel iemand aan de beurt en dit jaar moesten de collega's van Radio 1 eraan geloven. De DJ van dienst veinst er helemaal doorheen te zitten en prompt trapt de andere kant van de lijn erin.

>> Luister hoe Giel een presentator erin luist
Naijb snurkt nog erger dan Giel
Giel en Dennis waren er stil van. Het genurkt van Giel is al legendarisch, maar Naijb breekt alle records. Hele bossen moeten het ontgelden met zijn gehak en gezaag.

>> Zagen met Naijb

Discoman
De hele nacht fleurde hij het plein op met zijn versierde rolstoel. En 's ochtends vroeg is hij nog steeds de vrolijkheid zelve als hij zijn plaatje aankondigt op wel heel eigen wijze.

>> Grease Lightning

Sander krijgt hulp van Faberge
Kijken of de Jeugd van tegenwoordig nog wel weet wat klussen is. Sander en Faberge gaan er snoeihard tegenaan vandaag.

>> Klussen met Sander

Bezoek van Ellemieke
Hoogzwangere Ellemieke Vermolen staat voor de deur. Ze heeft iets meegenomen voor de veilig waar de heren alleen maar van kunnen dromen.

>> Luister naar Ellemieke

Jordy gaat los
Ook Jordy van Loon heeft zijn weg naar Breda gevonden. De vertolker van het Serious Request anthem hoort er natuurlijk ook bij. Hij wordt door drie uitzinnige dj's ontvangen.

>> Schreeuw het van de daken met Jordy

Het koor van Hennie Huisman
Hennie Huisman heeft zijn koor meegenomen en op speciaal verzoek van Roosmarijn zingen ze een cover van... Jordy! Een cadeautje voor Coen, Paul en Giel.

>> Verliefdheid is een Toverbal in koor

Giel zingt!
Coen en Paul roepen de hulp in van heel Volendam om Giel aan het zingen te krijgen. Jan zingt met hem mee en maakt van Giel een echte Hero.

>> Unieke opnames van Giel


Luister hier alle audiohighlights van Serious Request terug:

Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Dinsdag
Ster advertentie
Ster advertentie