3FM Serious Request

Do in de rij voor haar eigen Playboy!

  1. Nieuwschevron right
  2. Do in de rij voor haar eigen Playboy!
Ook Do biedt iets aan voor de veiling: een gesigneerde Playboy. Alleen hoe kom je nou aan dat blad op een zondag?
Het wordt steeds warmer in het Glazen Huis: Do is gearriveerd. En uiteraard komt ze niet zomaar langs, ze heeft iets bij zich om te laten veilen: het decembernummer van Playboy waar ze zelf in prijkt.

Handtekening
In het Huis gaat ze het blad signeren, wat het tot een uniek exemplaar maakt! Voor de liefhebber dus, Do zonder microfoon maar wel erotisch mét handtekening.

Pompstation
Maar voor ze van huis vertrok, checkte Do wel even met de heren in het Glazen Huis of er een exemplaar voorhanden was. Euh.. nee, die hadden ze niet liggen. Dus ging de zangeres onderweg zelf maar even langs een tankstation in Breda om er eentje te kopen. Dat zorgde voor ietwat verbaasde blikken bij de kassa, maar de kassajuffrouw gaf geen krimp en rekende hem af.

Veiling
Gelukkig, want dan kan jij er straks op bieden! Hou de site dus in de gaten.

Nachtegaaltje
En omdat ze er toch was, heeft Do ook nog even een riedeltje gezongen. Maar daar moest natuurlijk wel iets tegenover staan, dus ging er buiten iemand met de pet rond. En Coen was zo aardig om het publiek buiten even de foto's uit de Playboy te laten zien. Voor wie ze nog niet gezien had uiteraard.
Ster advertentie
Ster advertentie