3FM Serious Request

Wat doet HandicapNL rondom het Glazen Huis?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat doet HandicapNL rondom het Glazen Huis?

Tijdens 3FM Serious Request 2022 zitten 3FM-dj's Barend, Sophie en Rob een week lang in het Glazen Huis in Amersfoort. Om samen met jou en heel Nederland geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. En jij kan dus langskomen! Ook als je vanwege je gezondheid of gesteldheid extra zorg en rust nodig hebt, want HandicapNL is ook aanwezig.

HandicapNL bij het Glazen Huis

Voor mensen die vanwege hun gezondheid of gesteldheid extra zorg, rust of een aangepast toilet nodig hebben, is HandicapNL aanwezig bij het Glazen Huis. Dagelijks zijn ze aanwezig met een prikkelarme rustruimte. Een deel van de ruimte is ingericht om even rustig aan een tafeltje te zitten en wat te drinken. Achterin de ruimte zijn ook twee ‘cubicles’ aanwezig waar iemand iets meer afgezonderd even tot rust kan komen op een ligbank (eventueel met noise canceling koptelefoon).

Ook is er een afgesloten ruimte waar (medische) verzorging of verschoning kan plaatsvinden door mensen zelf, maar wanneer nodig met behulp van verpleegkundige ondersteuning. Deze handelingen worden alleen verricht door de daarvoor medisch gecertificeerde personen.

Waar vind je ze?

Op onderstaande afbeelding zie je precies waar je HandicapNL vindt rondom het Glazen Huis in Amersfoort.

  • Prikkelarme rustruimte: Oude Fabrieksstraat 7 (plattegrond BLAUW)
  • Invalideparkeerplaatsen: Aan de Kleine Koppel (Prodent Fabriek), ter hoogte van de Oude Fabrieksstraat 2, zijn 5 mindervalide parkeerplekken beschikbaar gesteld (Plattegrond ZWART).
  • Mindervalidetoilet: Kantoor Twijnstra en Gudde | Oliemolenhof 14a (bereikbaar via de lift) (plattegrond ROOD).

foto: HandicapNL

Op welke tijden?

Zondag 18 december
12:00 - 22:00 uur

Maandag 19 december
17:00 - 22:00 uur

Dinsdag 20 december
17:00 - 22:00 uur

Woensdag 21 december
17:00 - 22:00 uur

Donderdag 22 december
17:00 - 22:00 uur

Vrijdag 23 december
12:00 - 22:00 uur

Zaterdag 24 december
10:00 - 17:00 uur

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie