3FM Serious Request

Lex Uiting veilt gestolen Marconi Award in Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Lex Uiting veilt gestolen Marconi Award in Glazen Huis

Televisiepresentator en oud 3FM-collega Lex Uiting kwam de studio binnen met een voor 3FM wel heel bekend item: de Marconi Award voor beste radiozender van 2010. Lex stal de prijs toen hij wegging bij 3FM en wil hem nu teruggeven via een veiling.

3FM-dj Rob Janssen ontvang Lex Uiting op de zesde dag van het Glazen Huis. Lex nam een bijzonder kerst cadeautje mee voor Rob.

Lex Uiting bekent misdaad

Tot Rob's verbazing zit er een Marconi Award in het pakje. Heeft Lex dan ooit een Marconi Award gewonnen? Nee! In de studio bekent hij de misdaad die hij jaren geleden heeft gepleegd...

Veel bekende bieders

Een echt collectors item. Veel bekende bieders meldde zich via de hotline. Giel Beelen en Gerard Ekdom wilden de Marconi Award voor beste radiozender uit hun 3FM-tijd natuurlijk ook wel hebben!

Wie hem uiteindelijk kreeg en voor welk bedrag, zie je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie