3FM Serious Request

Wijnand gaat naar de Filipijnen voor 3FM Serious Request: Lifeline

foto: Sacha de Boer
  1. Nieuwschevron right
  2. Wijnand gaat naar de Filipijnen voor 3FM Serious Request: Lifeline

Na Congo, Ivoorkust en Nigeria gaat 3FM-dj Wijnand Speelman over een aantal weken weer op reis voor 3FM Serious Request: Lifeline! Zijn bestemming? De Filipijnen.

Wijnand: "De grootste voldoening in mijn werk haal ik sinds vier jaar uit de reizen die ik maak voor 3FM Serious Request. Over een paar weken vertrek ik weer, deze keer naar de Filipijnen!" Hieronder lees je waarom hij precies daar naartoe gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Lees hier meer over dit doel

Thomas organiseert een voetbalwedstrijd

Het Rode Kruis helpt mensen die getroffen worden door natuurgeweld wegens klimaatverandering en jij kunt daar ook iets aan bijdragen. Nu al, zelfs! Je hoeft niet te wachten tot de Lifeline in december langs jouw dorp of stad komt. Via 3FM.nl/kominactie kun je nu al je eigen actie of evenement registeren en daardoor geld inzamelen voor 3FM SR18.

Wijnand sprak vanmiddag met Thomas, een student die al begonnen is. Samen met zes andere leerlingen wil hij een benefiet voetbalwedstrijd organiseren. Eén team vol oud-voetballers en BN'ers, het andere team wordt gevuld door mensen die een plek kopen. Dat geld gaat dan naar de doelen van 3FM Serious Request: Lifeline! Hieronder check je hoe hij te werk gaat.

Kom ook in actie!

Deze hele week staat 3FM in het teken van Kom In Actie. Je kunt net als Thomas een voetbalwedstrijd organiseren, maar het ook iets kleiner aanpakken: verkoop plekken in jouw thuisrestaurant, houd een vintage sale, organiseer een gamemarathon... Alles kan, alles mag.

Meld je actie aan via 3FM.nl/kominactie en word onderdeel van de Lifeline!

>> Wil je weten welke dj-teams gaan lopen in de Lifeline en waar ze langskomen? Klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie