3FM Serious Request

Barend, Sophie en Wijnand over ALS in Glazen Huisgenoten: "Onze opa's zijn hieraan overleden"

  1. Nieuwschevron right
  2. Barend, Sophie en Wijnand over ALS in Glazen Huisgenoten: "Onze opa's zijn hieraan overleden"

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zijn de 3FM-dj's die dit jaar het Glazen Huis in gaan. Om alvast aan elkaar te wennen, zijn ze Glazen Huisgenoten gestart. Deze week bespreken ze hun ervaring met ALS, het doel van dit jaar.

Alles voor ALS

Barend en Wijnand vertellen allebei in de podcast over hun opa's die zijn overleden aan ALS. Barend: "Die van mij kreeg in 2011 wat klachten. Eerst dachten ze aan de ziekte van Lyme, maar het bleef minder gaan. Uiteindelijk kreeg hij de diagnose ALS. Dit is mijn grootste nachtmerrie."

Beluister alles daarover in Glazen Huisgenoten #3.

Of check de podcast hieronder met beeld via YouTube!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie