3FM Serious Request

Voor 50.000 euro gaan Barend en Wijnand kaal voor Stichting ALS Nederland

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Voor 50.000 euro gaan Barend en Wijnand kaal voor Stichting ALS Nederland

Afgelopen nacht verscheen Luca aan de brievenbus. Hij is lid van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen en samen met twee andere leden ging hij kaal voor Stichting ALS Nederland en haalden ze 4281 euro op. Maar hij heeft een nieuwe uitdaging... Voor Barend en Wijnand in het Glazen Huis.

3fm.nl/kaal

Barend en Wijnand kaal

Luca daagt de dj's uit: "Ik weet niet wat jullie een leuk bedrag vinden, maar ik wil jullie ook graag kaal zien." Barend en Wijnand vinden dit een pittige move, maar beseffen dat ze nu niet meer terug kunnen. Maar dan moet er wel een enorm bedrag tegenover staan, vindt Barend. "Dat gaat dan wel richting de 50.000 euro hoor. Voor minder doe ik het niet!" Ook moet er een goede kapper komen. "Niet dat Sophie met die tondeuse komt aanzetten!" Wijnand is het daar wel mee eens, dus de deal wordt gesloten.

"Maak er een ton van en dan moet papa ook kaal!"

Maar de twee zijn niet alleen. Wijnands vader zit ook een nachtje met de mannen in de studio om samen radio te maken. Wijnands moeder ziet natuurlijk haar kans en appt gelijk naar de studio: "Maak er een ton van en dan moet papa ook kaal!" De vader van Wijnand vindt dit geen probleem. "Dat doe ik wel, alles voor het goede doel!"

Barend is wel nieuwsgierig naar zijn nieuwe coupe: “Ik denk dat het mij wel goed staat.”

3fm.nl/kaal

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie