3FM Serious Request

Typhoon maakt samen met de DJ's en het publiek een nieuwe videoclip voor 'Niet Weglopen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon maakt samen met de DJ's en het publiek een nieuwe videoclip voor 'Niet Weglopen'

De jocks gingen in het huis samen met Typhoon aan de slag als regisseur. Ze maakten een videoclip voor 'Niet Weglopen'. Check nu het eindresultaat!

Plaatjes draaien voor geld is één ding, maar die van flitsende beelden voorzien is een tweede. Paul bedacht zich dat het themalied van SR15 nog geen video heeft en besloot dat daar maar eens verandering in moest komen. Samen met Domien en Giel verzamelde hij zondag jullie playbackkunsten en werden die door onze videohelden verwerkt tot een videoclip voor Typhoons 'Niet Weglopen'.

Het eindresultaat

De montage is klaar, dus daar is 'ie dan: het eindresultaat. Spot jij jezelf in de nieuwe videoclip voor 'Niet Weglopen'?

18:45 Typhoon neemt zijn eigen playbackversie van 'Niet Weglopen' op

Dat wordt monteren vanavond! Glen de Randamie, zoals Typhoon in het echt heet, nam zijn eigen playbackversie van 'Niet Weglopen' en heel Heerlen deed mee met deze playbackshow. Henny Huisman zou trots zijn geweest!

18:15 Koning, keizer, admiraal Typhoon helpt de DJ's een handje

Typhoon zingt niet voor niets dat hij koning, keizer, admiraal is. Domien zat peentjes te zweten op de tekst van 'Niet Weglopen': "Echt ongelofelijk, in een halve seconde weet Ty nog een hele zin te proppen!" Geen reden voor paniek, want plots was daar de meester zelf!

Op zijn weg van Utrecht naar Gent zag Typhoon de kans een korte tussenstop in Heerlen te maken. Toen Glen van het plan hoorde, wilde hij het natuurlijk wel even in goede banen komen leiden.

Ster advertentie
Ster advertentie