3FM Serious Request

Tim Dawn biedt een exclusief huiskamerconcert aan voor 3FM Serious Request

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Dawn biedt een exclusief huiskamerconcert aan voor 3FM Serious Request

Op de zevende dag van 3FM Serious Request was de Nederlandse singer-songwriter Tim Dawn te gast in het Glazen Huis in Nijmegen. Hier speelde hij ‘Don’t Like Him On You’ en ‘To Love Somebody'. Bovendien heeft hij een wel heel exclusief item in de aanbieding voor de veiling.

Kinderboerderij

De wekker stond deze ochtend vroeg voor Tim Dawn, maar gelukkig is hij dat gewend. De zanger woont namelijk op zijn eigen kinderboerderij, midden in het centrum van Utrecht! Vroeg opstaan om de dieren eten te geven, het ophaalbruggetje omlaag te halen en bezoekers te ontvangen hoort dan ook al helemaal bij zijn ochtendritueel. Bekijk het fragment hieronder:

Gelukkig heeft Tim Dawn ook nog genoeg tijd om nieuwe muziek te maken. Hij speelde twee tracks op de bank in het Glazen Huis. Bekijk het optreden van ‘Don’t Like Him On You’ en ‘To Love Somebody’ hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veiling-item

Tim Dawn doet natuurlijk ook mee aan de veiling van 3FM Serious Request! Wil je hem van heel dichtbij meemaken? Dat kan! De singer-songwriter biedt namelijk een exclusief huiskamerconcert aan. Je hoeft alleen maar het hoogste bod uit te brengen!

Benieuwd wie er nog meer komt optreden tijdens 3FM Serious Request? Check de volledige line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie