3FM Serious Request

Marieke Elsinga derde slaapgast voor 3FM Serious Request 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Marieke Elsinga derde slaapgast voor 3FM Serious Request 2017

Tijdens 3FM Serious Request trekt er iedere nacht een BN'er in het Glazen Huis. Dit doen ze om onze dj's te ondersteunen, geld binnen te halen en om er simpelweg een nóg groter feestje van te maken. Naast Robert ten Brink en Jan Kooijman is Marieke Elsinga de derde slaapgast van 3FM Serious Request 2017.

Slaapgast #3: Marieke Elsinga

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict. Vanavond werd bekend dat Marieke tijdens 3FM Serious Request ook een nachtje komt slapen.

Wat gaat ze doen?

"Een nacht doorbrengen in het Glazen Huis voelt voor mij al binnen mogen stappen in het decor van je favoriete serie! Ik volg Serious Request al jaren en kijk er dan ook enorm naar uit voet over de drempel te zetten."

"Ik verwacht dat Domien, Angelique, Sander en ik een boel lol gaan hebben, maar we zijn er vooral om actie te voeren. Juist met de feestdagen realiseer ik mij dat ik het goed heb: mijn familie en vrienden dichtbij. Zo anders is dat voor gezinnen in conflictgebieden. Daar zijn ze vaak noodgedwongen gescheiden van elkaar. Dat wij ze op deze manier weer bij elkaar kunnen brengen, vind ik prachtig."

In de komende week worden de laatste slaapgasten bekend gemaakt! Wie denk jij dat het gaan zijn?

Kom in actie

Dat de 3FM-dj's zich opsluiten in het Glazen Huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 3FM Serious Request, maar de echte helden van deze week? Dat zijn alle Nederlanders die de tijd vrijmaken om in actie te komen, een plaat aan te vragen of een bedrag te doneren. Dankzij jullie kan het Rode Kruis ieder jaar weer duizenden mensen helpen en een beter leven bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie