3FM Serious Request

DJ's komende weken bekend - en op de vlucht

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ's komende weken bekend - en op de vlucht

Wie gaat er in het Glazen Huis? Drie DJ's en één luisteraar. Komende weken worden de DJ's bekendgemaakt. Ze moeten meteen op de vlucht...

Welke DJ's in het huis en op de vlucht?
De komende drie weken wordt door 3FM bekendgemaakt welke 3FM-DJ’s dit jaar het Glazen Huis in mogen. Op maandag 24 november krijgt de eerste 3FM-DJ tijdens zijn/haar eigen programma te horen dat hij of zij het Glazen Huis in gaat. De DJ moet op dat moment sleutels, telefoon en geld inleveren en wordt op de vlucht gejaagd. Verdreven van huis en studio leeft de jock 24 uur als vluchteling zonder zekerheid, zonder veiligheid.

'Vluchtschema' van de twee andere DJ's:
Maandag 1 december
Maandag 8 december


Luisteraar logeert in het Glazen Huis
Elk jaar weet 3FM Serious Request mensen in het land aan te zetten tot verrassende acties. Dit jaar wordt het initiatief met de meeste potentie door 3FM beloond. Luisteraars worden opgeroepen ideeën voor actie aan te melden op de website: 3fm.nl/komzelfinactie. Hoe meer steun je voor jouw haalbare initiatief weet te krijgen, hoe meer kans je maakt op een overnachting in het Glazen Huis. Een unieke kans voor de luisteraars om te ervaren wat de dj’s doormaken.
>> Hoe maak je kans op een overnachting?

Lustrum
Het is de vijfde keer dat we samen met het Rode Kruis een stille ramp voor het voetlicht brengen. Dit jaar: hulp aan vluchtelingen. Door de vele rampen en conflicten die overal ter wereld in omvang en aantal toenemen, neemt ook het aantal vluchtelingen toe. Het resultaat: 36 miljoen vluchtelingen wereldwijd. Zonder hulp hebben ze geen eten, geen dak boven hun hoofd, geen toegang tot water of medische zorg.

Wat doet het Rode Kruis?
Het Rode Kruis helpt vluchtelingen wereldwijd met een veilig onderkomen, voedsel, medische hulp, schoon drinkwater. Ook zorgt het Rode Kruis ervoor dat mensen weer een nieuw bestaan kunnen opbouwen als ze terug naar huis gaan. De organisatie voorziet de bevolking van bouwmaterialen om verwoeste woongebieden weer leefbaar te maken. Het Rode Kruis kan als neutrale organisatie hulp verlenen in gebieden die voor andere organisaties niet toegankelijk zijn en zo de meest kwetsbare mensen bereiken. Waar ook ter wereld, het Rode Kruis helpt direct.

Een vluchteling is NERGENS zonder jouw hulp. Help dus mee. Dat kan op de volgende manieren:

1. Vraag een plaat aan (kan vanaf 19 december)
2. Kom zelf in actie
3. Win een overnachting in het Glazen Huis
4. Word sponsor met je bedrijf
5. Geld storten kan direct op giro: 22744 onder vermelding van Serious Request.




Ster advertentie
Ster advertentie