3FM Serious Request

Download de 3FM Serious Request kleurplaat

  1. Nieuwschevron right
  2. Download de 3FM Serious Request kleurplaat

Wil jij een kleurplaat maken die in het Glazen Huis komt te hangen en daarmee Het Vergeten Kind steunen? Download dan de 3FM Serious Request kleurplaat, kleur hem in, plak er eventueel wat zakgeld op en verstuur 'm via de post naar het Glazen Huis.

Stap 1: Download de kleurplaat

Via deze link kan je de 3FM Serious Request kleurplaat downloaden.

Stap 2: Kleur in

Barend, Sophie en Rob zijn de 3FM-dj's die in het Glazen Huis zitten. Zij worden graag verblijd met de tekenkunsten van iedereen en beloven de kleurplaten een mooi plekje te geven in het huis. Dus, kleur 'm mooi in!

Stap 3: Versturen naar Amersfoort of breng langs

Het Glazen Huis staat in Amersfoort. Daar kun je je kleurplaat door de brievenbus doen samen met een donatie, maar je kunt je creatie inclusief donatie ook opsturen met de post. Dat kan naar onderstaand adres:

Het Glazen Huis

Oude Fabriekstraat 20

3812 NR Amersfoort

Vestuur alleen kleine bedragen in een enveloppe per post. Grote donaties zijn het beste via deze link hier te doen.

Stap 4: Ophangen

Barend, Sophie en Rob zorgen ervoor dat jouw kleurplaat een mooi plekje krijgt in het huis. Dus blijf 3FM Serious Request volgen zodat je kunt zien waar hij komt te hangen.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie