3FM Serious Request

Jennifer werd ontvoerd naar het buitenland en gedwongen tot prostitutie

  1. Nieuwschevron right
  2. Jennifer werd ontvoerd naar het buitenland en gedwongen tot prostitutie

Tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline zamelen wij geld in voor de slachtoffers van mensenhandel. Jennifer was één van die 25 miljoen slachtoffers en loopt nu mee met The Lifeline om aandacht te vragen voor dit grote probleem.

Mensenhandel is geen ver van je bed show en dat weet Jennifer maar al te goed. Zij heeft het zelf meegemaakt en loopt juist daarom mee met The Lifeline. Zo haalt zij samen met stichting Koraal geld op met een sponsorloop om zo meer meiden te kunnen helpen die in dezelfde situatie zitten als zij heeft gezeten. Wil je de sponsorloop van Koraal steunen? Klik dan hier en laat een donatie achter!

Mishandeld en angstig

"Het was heel heftig. Met mishandeling en met drugs" vertelt Jennifer aan Sander en Herman. Vooral die angst heeft ervoor gezorgd dat ontsnappen moeilijk was. Jennifer was bang gevonden te worden en dat de mensenhandelaar wraak zou nemen. Gelukkig is het haar tóch gelukt om de situatie te ontvluchten. Bekijk haar hele verhaal hieronder.

Steun 3FM Serious Request: The Lifeline

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie