3FM Serious Request

Dit zijn de meest aangevraagde platen van The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest aangevraagde platen van The Lifeline

Plaatjes, plaatjes en nog meer plaatjes! 3FM Serious Request: The Lifeline draait in de basis natuurlijk om het aanvragen van plaatjes. En dat wordt ook massaal gedaan. Dit zijn de meest aangevraagde platen van deze editie met vandaag nog een Nederlandse toevoeging!

1. Impossible - Nothing But Thieves

Gisteren op de eerste plek en daar blijven ze vandaag ook nog staan! Nothing But Thieves hadden met 'Impossible' al eerder de 3FM Megahit te pakken, maar nadat ze een speciale versie opnamen in de beroemde Abbey Road studio's in Londen samen met een groot orkest ging het balletje pas echt rollen. Deze ballad en stadionknaller in één is daarmee net als gisteren het meest aangevraagde nummer van 3FM Serious Request: The Lifeline!

2. Soldier On -DI-RECT

De mannen van DI-RECT schreven 'Soldier On' al vóór het coronavirus uitbrak, maar kwam pas echt in een sneltreinvaart toen de pandemie iedereens leven overnam. Voor veel mensen is dit nummer een anthem geworden voor de afgelopen periode en biedt hoop door de troostende woorden van frontman Marcel. Niet gek dus dat de Haagse band hiermee de top-3 binnenkomt met de meest aangevraagde platen van the Lifeline.

3. Door De Wind - Miss Montreal

Misschien kende je dit nummer al ergens anders van. Het origineel kwam 31 jaar geleden namelijk al uit onder naam van Stef Bos. Tijdens het programma 'De Beste Zangers' maakte Miss Montreal haar eigen versie van dit nummer en dat valt duidelijk in de smaak, want met deze versie belandt Sanne Hans op de tweede plek van meest aangevraagde platen.

Heb jij nog geen plaat aangevraagd? Doe dat nu!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie