3FM Serious Request

Alles over Serious Request 2007!

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles over Serious Request 2007!
Wat is het doel van Serious Request 2007? Welke dj's worden opgesloten in het Glazen Huis? En waar staat het huis dit jaar eigenlijk? Lees meer...Tijdens een presentatiein Hilversum is dinsdag 13 november bekend gemaakt wat er tijdens Serious Request allemaal staat te gebeuren. En dat is nogal wat...

Doel

Het belangrijkste van Serious Request is natuurlijk het doel. Waarvoor doen we het allemaal? Dit jaar staat de actie in het teken van water.Schoon drinkwater is voor ons vanzelfsprekend. Voor 1 miljard mensen in de wereld geldt dit echter niet. Jaarlijks sterven 4 miljoen mensen door gebrek aan schoon drinkwater. En dus moet er iets gebeuren!

De slogan van de actie is dit jaar: De Wereld Schreeuwt Om Drinkwater!

Ook in Zwitserland
Net zoals vorig jaar staat 3FM er niet alleen voor tijdens Serious Request. Ook Studio Brussel doet weer mee. Maar er doet ook een derde zender mee dit jaar. De Zwitserse zender Couleur 3 heeft zich namelijk aangesloten bij de actie. Het Glazen Huis in Zwitserland komt te staan in Genève.

Dagelijks journaal

Serious Request kon je vorig jaar al bijna niet missen. Dit jaar wordt dat nog moeilijker want er zalveel aandacht voor de actie zijn op televisie.

Dagelijks zal er om 20:00 uur op Nederland 3 een Serious Request-journaal worden verzorgd door BNN en NOS. Sophie Hilbrand en Giel presenteren het journaal. Verder zijn er bijdragen van Sander Lantinga en Eric Corton.

Welke3 dj'sgaan er in het huis?

Dat bepaal jij! Net als vorig jaarvindt er een verkiezing plaats.Dus beslis jijwelke drie dj's zes dagen worden opgesloten in hetGlazen Huis.

Vanaf 30 november kan je gaan stemmen op de volgende dj's:

Bart Arens
Coen Swijnenberg
Gerard Ekdom
Klaas van Kruistum
Michiel Veenstra
Miranda van Holland
Paul Rabbering
Rob Stenders
Rudy MacKay
Sanderde Heer

Op 7 december wordt de uitslag van de verkiezing bekend gemaakt. Giel, Sander Lantinga en alle anderedj's die niet in de lijst staan, zijn uiteraard wel bij Serious Request betrokken... maar gaan dus niet het huis in.Den Haag
Drie keer stond het Glazen Huis opde Neude in Utrecht. Dit jaar verhuist Serious Request naar het Plein in Den Haag. En niet alleen de locatie van het huis verandert. Ook in het huis verandert er iets:er mag namelijk niet meer gerookt worden! Even slikkendus voor de rokers onder de dj's...

Meer over Serious Request lees je de komende dagen en weken op 3fm.nl!
Ster advertentie
Ster advertentie