3FM Serious Request

Merel has left the building

  1. Nieuwschevron right
  2. Merel has left the building
Een dolle nacht met weinig slaap, maar Merel heeft een mooie nacht gehad in het Glazen Huis. Ze kwam zelfs nog tot de conclusie dat er in Giel een romanticus schuil gaat!
Na een lange strijd tussen Merel, Melissande en Joep, trok Merel uiteindelijk aan het langste eind. Zij haalde het meeste geld op en mocht haar koffer pakken voor een overnachting in het Glazen Huis.


Manusje van alles
Vanaf dat moment was ze aan de beurt. Bij iedere gast die het huis in kwam werd Merel ingeschakeld om microfoons vast te houden of gewoon voor morele ondersteuning.

Verslag
Merel heeft thuis even de tijd gehad om op te laden, want een nachtje doorhalen met deze mannen kost een berg energie. Daarna is ze gaan zitten voor haar verslag:

Raamlikken
'GEKKENHUIS' dat is het eerste wat ik me op komt als ik terug denk aan mijn verblijf in het Glazen huis. Wat een drukte, zo enorm veel mensen die alles volgen wat je doet. Heel onwerkelijk als mensen ineens je handtekening gaan vragen.

Paul, Giel en Coen zijn top. Vooral met Giel heb ik erg gelachen. Samen gingen wij 'raamlikken' en heeft hij mij zo ver gekregen dat ik de camera ging likken.

Honger
Vooraf had ik geen idee wat ik kon verwachten van mijn verblijf. De uitslag ging zo snel dat ik het nog steeds niet realiseer. Eenmaal in het huis aangekomen werd mij verteld dat ik geen taak had dat ik mezelf moest vermaken. Honger heb ik niet gehad, gisteravond heb ik normaal kunnen eten voordat ik het huis in ging en zometeen ga ik lekker aan mijn ontbijtje beginnen (COEN, GIEL & PAUL IK ZAL AAN JULLIE DENKEN HAHA!).

Snurkende DJ's
Ondanks Giel vertelde dat hij snurkt, heb ik heerlijk kunnen slapen en heb ik hier niks van gehoord. Vanochtend hing hij alweer met een camera en microfoon boven mijn bed om me wakker te maken. Echt een super team rondom het Glazen huis, er wordt goed voor ze gezorgd. Respect voor de jongens en zet hem op!!!



Ster advertentie
Ster advertentie