3FM Serious Request

Veilingitems: James Bays gitaar, gesigneerd canvas en meer

  1. Nieuwschevron right
  2. Veilingitems: James Bays gitaar, gesigneerd canvas en meer

Elk jaar is er voor 3FM Serious Request een veiling, waarop de tofste dingen worden aangeboden. Hier lees je waar je dit jaar op kan bieden!

3FM Serious Request en het Rode Kruis zetten zich dit jaar in voor jongeren in oorlogsgebieden. En jij kan natuurlijk je steentje bijdragen! Op 3FM.nl/veiling vind je de vetste dingen om op te bieden.

Ondergetekende...

Bij 3FM komen ieder dag BN'ers langs. Omdat zij ook hun steentje willen bijdragen aan het goede doel, signeren ze erop los. Zo ook de Britse James Bay, die bezig is met uitgroeien tot wereldster. Toen hij bij 3FM langskwam heeft 'ie zijn gitaar gesigneerd en die wil hij graag aan je aanbieden op de veiling.

Check hier James Bays gitaar

Matt Simons ukelele

'Catch & Release'-zanger Matt Simons zet ook een muziekinstrument op de veiling. Zijn ukelele staat tot 21 december open om op te bieden.

Check hier Matts ukelele

Years & Years' canvas

Ook Years & Years ging aan de haal met de pen. Het trio zette hun handtekening op hun eigen canvas. Je hebt nog tot 23 december om dat mooie plaatje binnen te halen!

Check hier het canvas

Major Lazers album

De mannen van Major Lazer kwamen in oktober langs op Pampus en hadden een vooruitziende blik: ze signeerden het album Peace Is The Mission. Die staat naast James Bay en Years & Years te schitteren op de veilingsite. Inmiddels is er 87,50 euro geboden, maar hij kan nog steeds van jou zijn.

Check hier Major Lazers album

Dafne Schippers' shirt

De muziekwereld is niet als enige actief voor 3FM Serious Request. Dafne Schippers boekt steeds meer successen, met als ultieme voorbeeld het behalen van goud op het WK Atletiek in Peking. Dafne zoekt een nieuwe eigenaar voor haar gesigneerde shirt, die ze tijdens het WK droeg. Ben jij het nieuwe baasje van dit shirt?

Check hier Dafne Schippers' shirt

Dotans vel

Dotan is hét bewijs van Nederlands succes in 2015. Dit jaar geeft hij een gesigneerd drumvel weg. Een echt collectorsitem. Je hebt nog tot 21 december om Dotans vel binnen te slepen.

Check hier Dotans drumvel

>> Check hier alle veilingobjecten

Ster advertentie
Ster advertentie