3FM Serious Request

De tweede tussenstand van 3FM Serious Request: €835.906,-

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De tweede tussenstand van 3FM Serious Request: €835.906,-

3FM Serious Request is op de helft en er staat €835.906,- op de teller voor Het Vergeten Kind, allemaal dankzij jullie inzet! Met dit bedrag brengen we licht in het leven van 100.000 vergeten kinderen. Maar we zijn er nog niet: blijf doneren, actievoeren en platen aanvragen!

De actie gaat onverminderd door. Vele gasten en artiesten komen langs bij het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. De komende dagen zijn er nog diverse optredens van onder anderen Chef’Special, DI-RECT, WIES, Sef en MAXINE buiten op het plein naast het huis. Heel Nederland is welkom om de Glazen Huis-dj’s een hart onder de riem te steken, geld te doneren en de optredens van dichtbij mee te maken.

Doneer

Vraag een plaat aan

Kom in actie

Het Vergeten Kind

Dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor Het Vergeten Kind. Er verkeren in Nederland namelijk 100.000 kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen, zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

  • Voor €10,- krijgt 1 kind een blijvende herinnering. Vaak hebben deze kinderen geen foto’s van zichzelf. Daarom krijgen ze na een activiteit een ingelijste foto en een complimentenboekje waarin ze terug kunnen lezen hoe waardevol ze zijn.
  • Voor €25,- bezorgen we 1 kind een onvergetelijke middag met intensieve begeleiding.
  • Voor €45,- trainen we 1 vrijwilliger die een vergeten kind pedagogisch kan begeleiden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie