3FM Serious Request

Ex-vluchteling Paul weer in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Ex-vluchteling Paul weer in de studio
Paul Rabbering is de derde DJ in het Glazen Huis geworden. Hij is 24 uur op de vlucht geweest en hier zie je in film en foto's hoe hij het heeft gehad.
Coen zit erin, Giel zit erin en na 24 uur op de vlucht, mag ook Paul Rabbering zich ook bewoner van het Glazen Huis noemen. Paul werd maandag in zijn uitzending gestoord door de inmiddels beruchte alarmbel en moest op stel en sprong de studio verlaten.

Michiel Veenstra nam het roer van hem over en nadat Paul warm aangekleed was, ging hij op pad.

Kaalgeplukt
Paul leverde direct sleutels, geld en telefoon in en leefde 24 uur als vluchteling in Nederland. Coen, Giel en Paul zijn de DJ’s die vanaf 19 december 6 dagen lang vanuit het Glazen Huis in Breda zoveel mogelijk geld inzamelen voor vluchtelingenhulp.

Dropping
Net als Coen en Giel, werd Paul 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moest op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio. Hij mocht geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mocht geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkwam. Het Rode Kruis zorgde voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen.

Hallo Paul, contact!
Paul heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg wel een vervangend mobieltje. Hiermee kon hij niet bellen, maar wel gebeld worden. Iets wat zijn collega’s in Hilversum regelmatig deden om zo de luisteraars op de hoogte te houden van zijn ervaring. Paul werd een dag later weer in de studio verwacht voor zijn eigen programma.



Succes Paul!
Na een barre tocht door kou, sneeuw en regen is Paul weer terug in de 3FM studio. Verkleumd door de kou tijdens de vele omwegen en met een fikse lading zadelpijn neemt hij om 14.00 uur weer plaats achter de microfoon.

>> Bekijk hier de foto's van Pauls expeditie



Ster advertentie
Ster advertentie