3FM Serious Request

Terug in de tijd met live 'Step Right Up' van Jamai én Rob bij 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Terug in de tijd met live 'Step Right Up' van Jamai én Rob bij 3FM Serious Request

Het is alweer de laatste dag van 3FM Serious Request, en de donaties en acties zijn nog volle bank gaande. Zo bracht ook nog Jamai, die ambassadeur is van de stichting, een bezoekje aan de brievenbus. Hij zet zich in voor Het Vergeten Kind en vertelde waarom het zo belangrijk is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vergeten kinderen van Nederland.

Het belang van Het Vergeten Kind

"Het zijn niet alleen maar dagjes weg en dierenparken. Het gaat ook over het beleid. Hoe kunnen we op lange termijn zorgen dat er een positievere uitwerking is voor de vergeten kinderen? Daarom is het zo belangrijk dat 3FM Serious Request de stichting en het belangrijke werk zo onder de aandacht brengt."

Step Right Up anno 2022

Uiteraard komt ook Jamai niet met lege handen. We gaan even terug naar de zeroes voor een 2022 versie van 'Step Right Up'! Er is grof geld geboden voor een duet van het nummer, uitgevoerd bij de brievenbus door Rob en Jamai.

Check het gesprek met Jamai en de live versie van 'Step Right Up' hier:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie