3FM Serious Request

Download de remixes van 'Hey DJ' voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Download de remixes van 'Hey DJ' voor 3FM Serious Request

The Opposites hebben een pareltje van een hit gemaakt met 'Hey DJ'. Verschillende DJ's voelden zich aangesproken en mixten het nummer! En alsof dat nog niet genoeg is gaat de opbrengst van de remixen naar 3FM Serious Request!

'Hey DJ', de nieuwe single van the Opposites, heeft de Nederlandse DJ wakker gemaakt. In de week van de single-release voelden de 3FM DJ's zich meteen aangesproken want de track werd 3FM Megahit.

'Hey DJ' van The Opposites in the mix

Ook de club-DJ's & producers hadden de behoefte om te reageren op deze hit en maakten een negental remixes. Onder andere Sidney Samson, Apster, The Partysquad & Punish en FeestDJRuud gingen de uitdaging aan om een eigen draai te geven aan 'Hey DJ'. Deze negen remixes (van maar liefst 10 DJ's!) zijn te downloaden via deze actiepagina. Binnenkort volgen er nog meer remixes van onder andere Lucien Foort's Melody Paradise, The Flexican, Alvaro, Yellow Claw, Mental Theo, Lady Bee, Mucky, Jerry John en Robokop.

Hey DJ voor 3FM Serious Request

Dan is er nog iets bijzonders te vermelden bij deze remix-actie: alle opbrengsten van de downloads gaan naar 3FM Serious Request. Met elke download zorg jij er dus voor dat babysterfte tegen gegaan wordt. En daarmee maak je de DJ's in het Glazen Huis dus heel erg blij!

>> Download een remix van 'Hey DJ'

Huiskamerconcert The Opposites

Michiel en The Opposites stonden maandag 10 december in de huiskamer van brugpieper Brian. , de hoogste bieder op het huiskamerconcert van de 3FM Serious Request Veiling. Brian en zijn pa waren de hoogste bieders op het huiskamerconcert van de 3FM Serious Request Veiling. Ze hadden 2001 euro gelapt voor een live optreden van The Opposites in hun eigen huis. Benieuwd hoe Willy en Big2 het ervan af hebben gebracht bij Brian thuis?

>> Check de beelden van het huiskamerconcert van The Opposites

Ster advertentie
Ster advertentie