3FM Serious Request

Jumpers in de Surprise truck!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jumpers in de Surprise truck!
Sander voelde zich vrijdag als een vis in het water. Met zijn Surprise truck was hij namelijk neergestreken in zijn oude hometown Maastricht!En waar ga je staan als je in het Parijs van Limburg bent? Op het Vrijthof natuurlijk! En daar is het in Kersttijd traditioneel Winter Wonderland. Eén grote gezellige Limburgse bedoeling dus.

Jumpers
Vooraf had Sander al een hint gegeven: Het is met name leuk voor mensen onder de 20 jaar. Nou, misschien doet hij daarmee de oudere doelgroep tekort maar je hebt er inderdaad wel wat energie voor nodig... en dat hebben de heren van Jekyll & Hyde, want die zaten in de truck!



Vrijdagmiddag had Sander trouwens al 10.000 euro opgehaald met de Surprise truck. Een ontzettend mooi bedrag, maar dat kan hoger!


Zwolle
Donderdag zat Dries Roelvink in de bus (zonder gele tanga dit keer). Leaf trad op vóór de truck, ze hebben heel veel geld opgehaald. Gelukkig was er ook nog tijd voor muzikale onderbroekenlol met Dries! Check hier het filmpje met Leaf en Dries in de truck:


Groningen
Woensdag stond Sander met zijn truck in Groningen. Zijn gast daar was een ook al zo'n Nederlandse topper: Johan Vlemmix!

Ster advertentie
Ster advertentie