3FM Serious Request

Video via Skoeps

  1. Nieuwschevron right
  2. Video via Skoeps
Onze verslaggevers doen radioverslag voor televisie via de mobiele telefoon. Jawel, tegenwoordig kan (bijna) alles! Via Skoeps doen 3FM-jocks verslag via hun mobiele telefoon.Tijdens de 3FM Freaknacht met Nachtegiel en Ekdom in de nacht wordt al driftig geëxperimenteerd met verslag via de mobiele telefoons van Skoeps. En dat gaan we tijdens 3FM Serious Request ook doen.

Razende reporters
Al onze DJ's worden ingezet als verslaggever of reporter of host of whatever. Coen Swijnenberg gaat bijvoorbeeld liftend langs de andere Glazen Huizen in Europa, Giel en Sander zijn te huur, Paul Rabbering gaat langs bij mensen met een uniek eigen initiatief, Annemieke komt je wakker maken (en dat wil je wel!!), Rudy en Eddy bezoeken de huiskamerconcerten, Sander de Heer zit in zijn surprisecamper. Kortom, iedereen wordt ingezet voor deze superactie.

En allemaal doen ze verslag via het mobieltje!

De verslagen kun je (straks) uiteraard ook via internet bekijken:

- Skoeps op woensdag 19 december
- Skoeps op donderdag 20 december
- Skoeps op vrijdag 21 december
- Skoeps op zaterdag 22 december
- Skoeps op zondag 23 december
- Skoeps op maandag 24 december

Skoeps doneert!
Skoeps doneert een deel van de opbrengst van alle doorverkochte items van deze week aan het Rode Kruis. Het ANP heeft aangegeven aan het einde van Serious Request een compilatie te willen overnemen. Ook kunnen de Skoepers zelf hun eigen deel van de doorverkochte items doneren.



Ster advertentie
Ster advertentie