3FM Serious Request

Douwe Bob brengt ode aan arts kwetsbare ouderen Esther

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob brengt ode aan arts kwetsbare ouderen Esther

Met zijn nummer 'Hold on' brengt Douwe Bob een ode aan Esther, klinisch arts kwetsbare ouderen.

Kwetsbare ouderen in coronatijd

Esther werkt normaliter als klinisch geriater. Dat is een arts die zicht specialiseert in het behandelen van kwetsbare ouderen. Begin dit jaar kwam corona-management bij haar werkzaamheden. "Dan is er geen weekend meer en geen parttime-dag meer. Dan is het gewoon 80 uur per week doorgaan." Geen makkelijke taak, maar Esther bikkelt door. "Het neemt een groot deel van mijn leven in beslag. Maar het bevestigt juist hoe graag ik dit werk doe."

De ode

Douwe Bob spreekt zijn enorme waardering en respect voor Esther uit. Daarom zingt hij speciaal voor haar zijn nummer 'Hold On'.

De hele aflevering kijk je hier terug.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie