3FM Serious Request

Deze bekende Youtubers komen in actie voor 3FM SR15!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze bekende Youtubers komen in actie voor 3FM SR15!

Youtube-loving Nederland, verenigt u! Ontmoet en groet je favoriete Youtubers en steun daarmee 3FM Serious Request 2015.

3FM Serious Request 2015 trapt af op vrijdag 18 december: Giel, Paul en Domien bewonen dan zes dagen lang het Glazen Huis, waarin ze zich 24/7 inzetten voor kids en jongeren in conflictgebieden. Wat je kunt verwachten? Te gekke radio en televisie, bakken vol mooie verzoekplaten en vooral heel veel fantastische mensen die allemaal een steentje bijdragen. Ook dit jaar zetten Nederlandse Youtubers zich in voor het goede doel!

Serioustubers

Een flinke groep Youtube-sterren komt in actie om een mooi bedrag binnen te slepen voor 3FM Serious Request. Wie precies? Peter en Kelvin (Cinemates), ThomasStukTV, Rutger Vink (Furtjuh), Teske de Schepper, Mark, Rob & Ivo (Smoare), Joost (EenhoornJoost), Dionne (OnneDi), Vera Camilla, Mertabi Ugurdiken (Realiteittijd), Colin Wijnholds (KOOLEIN) en Yousseff (Yous Toub). Er worden nog steeds namen toegevoegd aan de lijst van Serioustubers, dus houd de site in de gaten!

Op dinsdag 15 december hing Rutger (Furtjuh) aan de lijn met Giel om de samenwerking te bespreken.

Meet & Greets

Maar wat gaat er gebeuren? Op verschillende plaatsen in het land worden op zaterdag 19 december Meet & Greets georganiseerd, zodat jij even gezellig een praatje kunt maken met je favoriete Youtuber. Tijd voor handtekeningen, foto's, het ontmoeten van andere fans, alles! Lijkt het je leuk om bij een van deze evenementen te zijn? Fans kunnen hier meer te weten komen over de Meet & Greets, waarvan alle inkomsten naar 3FM Serious Request gaan.

Doe-het-zelven

But wait... There's more. De Serioustubers roepen je op om zelf in actie te komen. Via hun eigen Kom-In-Actie-pagina kan iedereen een actie aanmelden en meehelpen!

Krijg je daar nog iets voor terug? Zeer zeker. Als jij een eigen activiteit organiseert en daarmee geld ophaalt voor 3FM Serious Request, maak je kans op één van de items die verloot worden: de vlogcamera van Rutger (Furtjuh), een huiskamerconcert van Teske of VIP-kaarten voor een Youtube-gathering! Vet toch?!

3FM <3 Youtubers

Mark en Joost zaten maandag 14 december tussen 20:00 en 21:00 in Dit Is Domien om meer over dit Kom In Actie-project te vertellen.

Wil jij de Youtubers helpen met het ophalen van een mooi bedrag? Kom in actie via 3FM.nl/youtubers!

Ster advertentie
Ster advertentie