3FM Serious Request

Laatste kans om door Robert Ten Brink getrouwd te worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste kans om door Robert Ten Brink getrouwd te worden
Ook dit jaar hebben luisteraars weer de kans om in het huwelijk te treden in het Glazen Huis. Robert Ten Brink is de BABS! Wil jij trouwen in het Glazen Huis? Ga dan voor 5 december in ondertrouw!!

Een BABS? Wat is nou toch een BABS?
Robert ten Brink is dit jaar de Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die het huwelijk dit jaar gaat voltrekken. Deze eer was vorig jaar weggelegd voor Eric Corton.

Trouwplannen?
Je geliefde live op radio, televisie en internet het jawoord geven? Was je al van plan om je geliefde voor altijd en eeuwig de jouwe te maken, dan is trouwen in het Glazen Huis wel een heel bijzondere manier om dat te doen.

Uniek en alles wordt voor je geregeld!

Beperkte ruimte
- Vanwege de beperkte ruimte in het Glazen Huis mogen enkel ouders, eventuele kinderen en getuigen mee naar binnen in het Huis, daarna is een receptie waarbij je 50 personen kunt uitnodigen en er op kunt proosten.

Taart, receptie en huwelijksreis
- Voor de rest regelen wij ALLES! van jurk tot champagne, van bruidstaart tot receptie en van huwelijksnacht tot een huwelijksreis naar Canouan Island.

Datum:
- De bruiloft vindt plaats op dinsdag 23 december 2008.

Start veiling op 10 december
De bruiloft zal ook dit jaar weer worden verkocht per opbod. De hoogste bieder op de speciale veiling mag uiteindelijk het ja-woord geven in het Glazen Huis. De veiling start op 10 december.

NAAR DE VEILING
Ster advertentie
Ster advertentie