3FM Serious Request

Surprise: 110 duizend euro opgehaald!

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprise: 110 duizend euro opgehaald!

De tour van de Surprisetruck met 3FM-DJ Michiel heeft een enorm bedrag opgeleverd. Hondertienduizendtweehonderddertig (110.230,-) euro gaan naar het Rode Kruis voor vluchtelingen wereldwijd.

Michiel Veenstra heeft half Nederland gezien, de afgelopen zes dagen. Samen met de Coca-Cola Surprisetruck, de kerstman, vele bekende bands én Serious Talents reisde hij langs zes grote steden.

De Surprisetruck
De Surprisetruck was een herkenbaar en feestelijk element in Maastricht, Utrecht, Enschede, Almere, Groningen en Breda.


De 3J's hebben gespeeld, finalisten van Het Zesde Zintuig zaten in de truck, Mari van de Ven gaf styling-advies, Oranjehockeysters sloegen een balletje, Di-Rect deed een potje Guitar Hero etcetera... etcetera...! En dit alles met betalende bezoekers.

Colaflesjes
Coca-Cola bracht voor Serious Request speciaal vormgegeven colaflesje in omloop. Deze aluminium Limited Edition-flessen werden verkocht op de Grote Markt, bij de Bijenkorf én bij de Surprisetruck!

Optredens
Een enórme hoeveelheid jonge, Nederlandse topartiesten reisde met Michiel mee. Dennis, GEM, Stereo, Nikki, Opposites en Miss Montreal zweepten onder anderen de koude pleinen op.

Serious Talents Rigby, Vegas For Milions, Chris LeMay, Jessica Hoogenboom, Mr. Love and the Stallions, Skiggy Rapz en Hit Me TV rockten, pompten, swingden, en zongen de vele bezoekers toe.
25.000 keer Dennis
On My Way (For A Christmas Day) Dennis viel in de smaak. Maar liefst 25.000 exemplaren van Dennis' lied gingen over de toonbank (danwel spatiebalk)!

Sta jij op deze kerstplaat?! Door een telefoonnummer te draaien hoorde je een korte instructie en het refrein van 'On My Way'. Vervolgens kon je deze meezingen.

Niet minder dan 12,5 duizend nachtegaaltjes maakten van deze mogelijkheid gebruik! Het resultaat klinkt indrukwekkend. De primeur was woensdagmiddag te horen op 3FM

Topresultaat
En dan kan tegen het eind van de middag de cheque uitgeschreven worden. De Kerstman deelde die in hoogsteigen persoon in het Glazen Huis uit.
Alle moeite heeft geleid tot een topopbrengst van 110.230,- euro! Applaus voor jezelf!

Check deze links om te zien waar Michiel geweest is tijdens Serious Request 2008:
>> Zie hoe het vrijdag in Maastricht was
>> Zie hier waar de Surprisetruck zaterdag stond
>> Lees hoe het zondag was in Enschede
>> Lees wie er maandag in de Surprisetruck zat
>> Zie hier wie er dinsdag de mystery guest was
Ster advertentie
Ster advertentie